❀ ​Stort udvalg af friske blomster​

❀ +20 års erfaring​​

❀ Kreativ blomsterbinding​​

Køb en smuk blomsterbuket hos os

Blomster er levende og alle forskellige

Skal du give en smuk blomsterbuket, og bor du i Silkeborg eller omegn? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Blomsterbutikken Kvisten binder og sælger vi smukke blomsterbuketter i forskellige størrelser og farver.

Buketter er mange ting, og har hver især sin betydning. Glæde, tak for sidst, opmuntring, kærlighed, sorg, undskyld eller bare fordi du er til. Mulighederne er mange, men hos os kan du finde en blomsterbuket til enhver lejlighed.

Vi har altid friske og flotte blomster

Køber du en blomsterbuket hos os, kan du altid forvente at de er friske og af god kvalitet. Så hvis de passes dem godt, og de sættes i håndvarmt vand – undtagen tulipaner, hyacinter og påskeliljer, som skal sættes i koldt vand – vil du have glæde at dine blomster længe. Afskårne blomster holder ca. 4-6 dage.

Skulle du mod forventning opleve, at der er noget galt med blomsterne, inden for et døgn efter at de er købt hos os, så hører vi meget gerne fra dig. Kom endelig også gerne forbi med blomsterne, så vi sammen kan finde en løsning og evt. binde en ny blomsterbuket til dig.

 
Kontakt os og bestil en smuk blomsterbuket her

 Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du gerne vil en bestille en blomsterbuket hos os, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 
Vi ser frem til at binde en smuk buket til dig i vores blomsterhandler.

Se buketter her​

​Kontaktoplysninger

Blomsterbutikken Kvisten

Borgergade 37, 8600 Silkeborg​

Klik her for at find vej til os

Tirsdag - fredag 09.00-17:00

​Lørdag 09:00-12:00

​Lukket mandag, søndag og helligdage.​

Telefon: 86 80 52 02

E-mail: info@blomsterbutikken-kvisten.dk

CVR: 40362835

​Følg og på Facebook

​Følg og på Instagram