❀ ​Stort udvalg af friske blomster​

❀ +20 års erfaring​​

❀ Kreativ blomsterbinding​​

Blomster-udbringning med friske blomster

Er du på udkig efter en butik med blomster-udbringning? Hos Blomsterbutikken Kvisten tilbyder vi levering af blomster og blomsterbuketter lokalt. Vores butik og blomster-udbringning er altid fyldt med friske afskårne blomster, som vi blandt andet kan levere i Silkeborg samt andre steder.

Hurtig blomster-udbringning til alle anledninger

Vores butik har et stor udvalg af friske afskårne blomster og potteplanter. Samtidig har vi et stort udvalg af urtepotteskjulere og brugskunst. Desuden har vi vin, chokolade og andre specialiteter. Du kan selv kigge forbi butikken, eller du kan vælge udbringning af blomster.

Du kan vælge imellem mange farver og blomsterslægter, når du skal sende blomster. Vi har alt fra klassiske blomster som fx roser og liljer til de mere utraditionelle blomster, der kan gøre dine blomsterarrangementer helt unikke.

Uanset hvilken blomster-udbringning du søger, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig! Du kan stole på at din levering er i trygge hænder hos os,​

Blomster-udbringning med tryg og sikker service

Blomster-udbringning kan være alt fra en bårebuket til en fødselsdagshilsen eller en kærlighedshilsen. Vi har naturligvis hurtig levering.

Send blomster uden bekymring. Vi giver gerne råd og vejledning, når du bestiller blomster-udbringning i telefonen.

Kom forbi eller bestil blomster i telefonen

Bestil blomster telefonisk eller i butikken. Det kan være alt fra en fin, lille og billig buket til en stor og ekstravagant blomsterbuket. Vi finder altid frem til en løsning og flot buket, der svarer til dine ønsker og dit budget.

Du er velkommen til at ringe på telefon 86 80 52 02 for at bestille blomster-udbringning. Du kan også vælge at skrive til e-mail info@blomsterbutikken-kvisten.dk, hvis du har spørgsmål.

Se buketter her​

​Kontaktoplysninger

Blomsterbutikken Kvisten

Borgergade 37, 8600 Silkeborg​

Klik her for at find vej til os

Tirsdag - fredag 09.00-17:00

​Lørdag 09:00-12:00

​Lukket mandag, søndag og helligdage.​

Telefon: 86 80 52 02

E-mail: info@blomsterbutikken-kvisten.dk

CVR: 40362835

​Følg og på Facebook

​Følg og på Instagram