​  Altid dug​friske blomster

​  Hurtig levering

flower Stort udvalg af friske blomster​

flower +20 års erfaring​

flower Kreativ blomsterbinding​

Blomster-udbringning med friske blomster

Er du på udkig efter en butik med blomster-udbringning? Hos Blomsterbutikken Kvisten tilbyder vi levering af blomster lokalt. Vores butik og blomster-udbringning er altid fyldt med friske afskårne blomster, som vi blandt andet kan levere i Silkeborg, Them, Kjellerup samt andre steder.

Hurtig blomster-udbringning til alle anledninger

Vores butik har et stor udvalg af friske afskårne blomster og potteplanter. Samtidig har vi et stort udvalg af urtepotteskjulere og brugskunst. Desuden har vi vin, chokolade og andre specialiteter. Du kan selv kigge forbi butikken, eller du kan vælge udbringning af blomster.

Du kan vælge imellem mange farver og blomsterslægter, når du skal sende blomster. Vi har alt fra klassiske blomster som fx roser og liljer til de mere utraditionelle blomster, der kan gøre dine blomsterarrangementer helt unikke. 

Uanset hvilken blomster-udbringning du søger, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig! Du kan stole på at din levering er i trygge hænder hos os,

Blomster-udbringning med tryg og sikker service

Blomster-udbringning kan være alt fra en bårebuket til en fødselsdagshilsen eller en kærlighedshilsen. Vi har naturligvis hurtig levering.

Send blomster uden bekymring. Vi giver gerne råd og vejledning, når du bestiller blomster-udbringning i telefonen.

Kom forbi eller bestil blomster i telefonen

Bestil blomster telefonisk eller i butikken. Det kan være alt fra en fin, lille og billig buket til en stor og ekstravagant blomsterbuket. Vi finder altid frem til en løsning og flot buket, der svarer til dine ønsker og dit budget.

Du er velkommen til at ringe på telefon 86 80 52 02 for at bestille blomster-udbringning. Du kan også vælge at skrive til e-mail info@blomsterbutikken-kvisten.dk, hvis du har spørgsmål.

Giv os et like
​på Facebook like

✿✿✿✿✿

"​En super god butik med hurtige ekspeditioner, og buketterne købt der holder bare længere end buketter købt i andre butikker!"

- Grethe Jensen

✿✿✿✿✿

"Kan varmt anbefale Kvisten - de laver de smukkeste buketter, som altid står længe - kvalitet og god stil gang på gang."

- Hanne Febæk

✿✿✿✿✿

"Jeg har været utrolig tilfreds med både kvalitet og pris på blomsterne... Og på servicen! Jeg køber alle de blomsterbuketter jeg skal bruge der!"

- Kate Due

✿✿✿✿✿

"Super dygtige, lavede min brudebuket i 2009 & den var perfekt. Tak Luise"

- Tailia Lønroth Skovsted

✿✿✿✿✿

"Simpelthen Silkeborgs bedste blomster piger.

Tak for det smukkeste hjerte til Patrick❤️"

- Stine Bæk

Vi fik flotte

✿✿✿✿✿

- af Asger Mørck

Vi fik flotte

✿✿✿✿✿​

- af Lykke Brunhøj

Eller følg med på ​Instagram
pil

BLOMSTERBUTIKKEN KVISTEN
​V/ LUISE KVIST

CVR: 40362835