​  Altid dug​friske blomster

​  Hurtig levering

flower Stort udvalg af friske blomster​

flower +20 års erfaring​

flower Kreativ blomsterbinding​

Brudebuket til alle slags bryllupper

Leder du efter en flot brudebuket? Hos Blomsterbutikken Kvisten har vi 20 års erfaring med at binde blomster til bryllup, og derfor kan vi også binde den perfekte brudebuket til din brud. Vi binder brudebuketter for kunder i blandt andet Silkeborg, Them og Kjellerup samt mange andre steder.

Blomsterdesign efter brudens udtryk og stil - personlig brudebuket

Et bryllup er noget ganske specielt og en flot buket er prikken over I'et. Det er vigtigt, at blomsterdesignet passer perfekt til brudens udtryk og stil. Traditionelt er det brudgommen, som fremskaffer brudebuketten, men det er også blevet normalt, at parret finder ud af det i fællesskab.

Vi har både klassiske blomster + utraditionelle blomster, så vi kan imødekomme alle ønsker til den store dag.

Det er vigtigt at binde en buket, der lever op til jeres ønsker. I samråd med dig eller jeg begge to finder vi frem til en ideel løsning. Vi sørger for levering på dagen til et på forhånd aftalt tidspunkt.

Hvad koster en brudebuket?

Der er stor forskel på, hvad kunderne ønsker. Nogle ønsker en simpel og billig brudebuket, og andre ønsker noget helt usædvanligt. Dertil kommer forskellen på priser for blomster, og den kan også afhænge af årstiden. Men vi kan altid, i samarbejde med dig, finde den perfekte buket, der passer til dine ønsker og dit budget.

Kig forbi for at få personlig vejledning

Kom ind i butikken for at få personlig vejledning, så vi sammen kan finde en rigtig lækker løsning og en pris på en brudebuket, der passer til jer.

Du kan også ringe på telefon 86 80 52 02, eller du kan skrive til e-mail info@blomsterbutikken-kvisten.dk

Giv os et like
​på Facebook like

✿✿✿✿✿

"​En super god butik med hurtige ekspeditioner, og buketterne købt der holder bare længere end buketter købt i andre butikker!"

- Grethe Jensen

✿✿✿✿✿

"Kan varmt anbefale Kvisten - de laver de smukkeste buketter, som altid står længe - kvalitet og god stil gang på gang."

- Hanne Febæk

✿✿✿✿✿

"Jeg har været utrolig tilfreds med både kvalitet og pris på blomsterne... Og på servicen! Jeg køber alle de blomsterbuketter jeg skal bruge der!"

- Kate Due

✿✿✿✿✿

"Super dygtige, lavede min brudebuket i 2009 & den var perfekt. Tak Luise"

- Tailia Lønroth Skovsted

✿✿✿✿✿

"Simpelthen Silkeborgs bedste blomster piger.

Tak for det smukkeste hjerte til Patrick❤️"

- Stine Bæk

Vi fik flotte

✿✿✿✿✿

- af Asger Mørck

Vi fik flotte

✿✿✿✿✿​

- af Lykke Brunhøj

Eller følg med på ​Instagram
pil

BLOMSTERBUTIKKEN KVISTEN
​V/ LUISE KVIST

CVR: 40362835