​  Altid dug​friske blomster

​  Hurtig levering

flower Stort udvalg af friske blomster​

flower +20 års erfaring​

flower Kreativ blomsterbinding​

Bårebuket og blomster til begravelse samt bisættelse - få et smukt sidste farvel

Skal du bruge en fin bårebuket? Hos Blomsterbutikken Kvisten har vi et stort udvalg af blomster til begravelse eller bisættelse. Vi binder bårebuketter og blomster for kunder i blandt andet Silkeborg, Kjellerup, Them og mange andre steder i nærheden.

Vælg de rigtige blomster til begravelse

Begravelser og bisættelser indeholder store følelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vi som begravelsesbinderi formår at lave den sidste hilsen til noget specielt. Vi har over 20 års erfaring som blomsterdekoratør, og vi bruger naturligvis kun dugfriske blomster.

Kransen symboliserer det evige liv

Langt tilbage i tiden har kransen symboliseret det evige liv og derfor har den altid været brugt til blomster til begravelse – og nu også til bisættelse. 

Efterhånden har mange blomsterarrangementer udviklet sig, så de kan indeholde alt fra hjerter og kors til båredekorationer og bårebuketter.

Hvad koster en bårebuket?

En bårebuket kan være alt fra en lille krans til en store og mere overdådig dekoration. Vores pris afhænger også af dit valg af blomster, og her kan årstiden spille ind. Det er muligt at bestille blomster-udbringning, hvilket kan koste en smule ekstra.

Bestil bårebuket til begravelse i dag

Send blomster til begravelse i forvejen, så kransen er lagt på plads, inden gæsterne kommer. Vi kan også levere røde roser, som for eksempel kan lægges i rustvognen. Vi trykker også selv din personlige tekst og hilsen på bånd i hvid eller en anden flot farve. Det kan også være på et kort.

Har du spørgsmål som for eksempel ”hvilke blomster er flottest til en bårebuket?” eller ”hvornår skal jeg bestille begravelsesblomster?” skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål.

Bestil den ønskede bårebuket på telefon 86 80 52 02 eller via e-mail info@blomsterbutikken-kvisten.dk

Giv os et like
​på Facebook like

✿✿✿✿✿

"​En super god butik med hurtige ekspeditioner, og buketterne købt der holder bare længere end buketter købt i andre butikker!"

- Grethe Jensen

✿✿✿✿✿

"Kan varmt anbefale Kvisten - de laver de smukkeste buketter, som altid står længe - kvalitet og god stil gang på gang."

- Hanne Febæk

✿✿✿✿✿

"Jeg har været utrolig tilfreds med både kvalitet og pris på blomsterne... Og på servicen! Jeg køber alle de blomsterbuketter jeg skal bruge der!"

- Kate Due

✿✿✿✿✿

"Super dygtige, lavede min brudebuket i 2009 & den var perfekt. Tak Luise"

- Tailia Lønroth Skovsted

✿✿✿✿✿

"Simpelthen Silkeborgs bedste blomster piger.

Tak for det smukkeste hjerte til Patrick❤️"

- Stine Bæk

Vi fik flotte

✿✿✿✿✿

- af Asger Mørck

Vi fik flotte

✿✿✿✿✿​

- af Lykke Brunhøj

Eller følg med på ​Instagram
pil

BLOMSTERBUTIKKEN KVISTEN
​V/ LUISE KVIST

CVR: 40362835