​  Altid dug​friske blomster

​  Hurtig levering

flower Stort udvalg af friske blomster​

flower +20 års erfaring​

flower Kreativ blomsterbinding​

Bårebuket til begravelse og bisættelse

Skal du bruge en bårebuket? Hos Blomsterbutikken Kvisten laver vi gerne en flot bårebuket til en begravelse eller en bisættelse. Vi binder bårebuketter og blomster til begravelse for kunder i blandt andet Silkeborg, Kjellerup og Them samt mange andre steder.

Kransen symboliserer det evige liv

Begravelser og bisættelser indeholder store følelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vi som begravelsesbinderi formår at lave den sidste hilsen til noget specielt. Vi har 20 års erfaring som blomsterdekoratør, og vi bruger naturligvis kun dugfriske blomster.

Langt tilbage i tiden har kransen symboliseret det evige liv og derfor har den altid været brugt til begravelser og nu også til bisættelser. Efterhånden har mange blomsterarrangementer udviklet sig, så de kan indeholde alt fra hjerter og kors til både en båredekoration og en bårebuket.

Hvad koster en bårebuket?

En bårebuket kan være alt fra en lille krans til en større dekoration. Vores pris afhænger også af dit valg af blomster, og her kan årstiden spille ind. Det er muligt at bestille blomster-udbringning, og det koster en smule ekstra.

Bestil krans og blomster til begravelse

Send blomster i forvejen, så kransen er lagt på plads, inden gæsterne kommer. Vi kan også levere røde roser, som for eksempel kan lægges i rustvognen. Vi trykker selv jeres personlige tekst og hilsen på bånd i hvidt eller en anden flot farve. Det kan også være på et kort.

Bestil den ønskede bårebuket på telefon 86 80 52 02. Du kan også skrive til e-mail info@blomsterbutikken-kvisten.dk

Giv os et like
​på Facebook like

✿✿✿✿✿

"​En super god butik med hurtige ekspeditioner, og buketterne købt der holder bare længere end buketter købt i andre butikker!"

- Grethe Jensen

✿✿✿✿✿

"Kan varmt anbefale Kvisten - de laver de smukkeste buketter, som altid står længe - kvalitet og god stil gang på gang."

- Hanne Febæk

✿✿✿✿✿

"Jeg har været utrolig tilfreds med både kvalitet og pris på blomsterne... Og på servicen! Jeg køber alle de blomsterbuketter jeg skal bruge der!"

- Kate Due

✿✿✿✿✿

"Super dygtige, lavede min brudebuket i 2009 & den var perfekt. Tak Luise"

- Tailia Lønroth Skovsted

✿✿✿✿✿

"Simpelthen Silkeborgs bedste blomster piger.

Tak for det smukkeste hjerte til Patrick❤️"

- Stine Bæk

Vi fik flotte

✿✿✿✿✿

- af Asger Mørck

Vi fik flotte

✿✿✿✿✿​

- af Lykke Brunhøj

Eller følg med på ​Instagram
pil

BLOMSTERBUTIKKEN KVISTEN
​V/ LUISE KVIST

CVR: 40362835